Erki Cégcsoport

Érték mindig, mindenhol.

Erki Szilárd
ugyvezeto@erkicegcsoport.hu

+3670/942-9000

Tevékenységünk 13 évvel ezelőttre nyúlik vissza. A cégvezetés akkor került először kapcsolatba az ingatlanpiaccal. Kezdetekben más franchise egységeket üzemeltettünk, ez idő alatt azonban tanultunk. Tanultunk az ingatlan-szakmáról és tanultunk az ügyfelektől.

A Sparta House név a Spartacus névből ered. Spartacus egy gladiátor volt, akinek a neve örökre fennmarad. Elszántságával, kitartásával, erejével küzdött egy magasztosabb célért, melyet hosszantartó munkája révén sikeresen el is ért. Olyat tett, mely által embertömegeknek az életét sikerült megváltoztatni. Ez a mi filozófiánk is. Nem csupán kiszolgálni, mint a legtöbb ingatlanközvetítő cég, hanem értéket teremteni. Értéket pedig az olyan széleskörű szolgáltatási csomagjainkkal tudunk, mellyel egyetlen magyar ingatlanközvetítő hálózat sem rendelkezik ilyen kiterjedt komplexitással. Egyik jelentős különbségünk a versenytársakkal szemben, hogy nem üzemeltetünk irodákat, ezáltal jelentős kiadást tudunk megspórolni, mely által érezhetően sokkal nagyobb rugalmasságot tudunk vállalni a sikerdíjainkban, mint bármelyik versenytársunk.

A Sparta House brand-et 2020-ban Heves megyéből indítottuk, innen kezdett el ismertséget szerezni.2021 tavaszán az alapító álmodott egy nagyot, hogy terjeszkedjünk országos szintre.

Share
Share
Share