Erki Cégcsoport

Érték mindig, mindenhol.

Erki Szilárd
ugyvezeto@erkicegcsoport.hu

+3670/942-9000

Franchise partnert keresünk

Innovatív franchise hálózat vagyunk. Ingatlanközvetítéssel és építőiparral foglalkozunk, immáron 13 éve. Országos lefedettségűek lettünk mára. 2021 nyarától az ingatlanközvetítést már saját alapítású franchise hálózatként üzemeltetjük, amely a Sparta House nevet kapta.

Nyár óta is kiemelkedő sikereket értünk el és rohamosan fejlődünk. Jelenleg 18 franchise partnerünk van és több, mint 160 értékesítőnk. Most szeretnénk tovább bővíteni a franchise partnereink számát, hogy együtt fejlődhessünk. Olyan partnereket keresünk, akik szintén fejlődésre vágynak.

Miért vagyunk mások, mint a többiek?

Felismertük, hogy a piac nem teszi szükségessé, hogy ingatlanirodákat üzemeltessünk, hiszen az rengeteg többletköltséggel jár. Ehelyett a sokkal jövedelmezőbb, internet alapú üzleti modellt választottuk. Így tehát a franchise partnereinket nem kötelezzük, hogy irodát nyisson és tartson fenn, több milliós ráfordítással,

mi vagyunk az egyetlenek, akik teljeskörűen ki tudják szolgálni az ügyfeleket, hiszen nem csak ingatlanközvetítés a profilunk, hanem saját tulajdonú, országos lefedettségű építőipari céggel is rendelkezünk, ezért tehát az alábbi szolgáltatások elérhetőek nálunk:

ingatlanközvetítés,

építőipar (felújítás, átalakítás, teljes generálkivitelezés) ez azért nagyon jó, mert ha az ingatlanértékesítő elad egy felújítandó ingatlant, azonnal el tudja adni a felújítási csomagot is, ezáltal jelentősen többet keres az értékesítő is és a franchise partner is,

költöztetés (szintén mi vagyunk az egyetlenek, akik ezt országosan kínálni tudjuk)

befektetési hitelezés (ezzel pedig végképp monopol helyzetben vagyunk)

Tehát miért jó a mi franchise partnerünknek lenni?

Azért, mert már az indulásodnál kapsz tőlünk ingatlanértékesítőket. Választhatsz, hogy 5, 10, vagy 15 fős értékesítési csapatra vásárolsz franchise jogot. 1 értékesítő egy rövid felfutási idő után 400.000-800.000 Ft hasznot termel a franchise partnernek. Tehát 5 fős csapat esetén a profitod 2-4 millió Ft/hó, a felfutási idő után,

mivel nem kell irodát nyitnod, ezért területileg sem vagy bekorlátozva, akár 200 km távolságban is lehet ingatlanértékesítőd. Ez azért nagyon jó, mert az ország más-más városaiban más-más árakon és intenzitással vásárolnak ingatlanokat, így azonban tartósan magas tud lenni a profitod, mint ha bekorlátoznád magad területileg,

az értékesítőidnek akár napi segítségnyújtást tudunk adni központilag, hogy minél többet tudjanak keresni. Ha ők jól keresnek, Te is nagyon jól fogsz!

a korábban említett komplex szolgáltatásainkat nagyon nehéz másolni, hiszen mi ezeket nem 1-1 városban, hanem országosan tudjuk biztosítani, ráadásul 13 éves tapasztalatunk van.

És most jön a grátisz! Teljes garanciát vállalunk a befizetett franchise díjra! Ez azt jelenti, hogy amennyiben az üzleti modellünket követve 3 hónap alatt nem térülne meg a befektetett tőke, a franchise díj kétszeresét fizetjük vissza!! Így tehát nem hogy veszíteni való nincs, de egyenesen tuti ajánlat!

Csatlakozási feltételek:

Ahogy korábban írtuk, választhatsz, hogy 5,10,vagy 15 fő értékesítőhöz vásárolsz jogot.

5 fős értékesítői csapat felépítése: 500.000 Ft+ÁFA

10 fős csapat: 1.000.000 Ft+ÁFA

15 fős csapat: 1.500.000 Ft+ÁFA

A franchise jogot 2 évre kapod, amit eredményesség esetén megújítunk.
Teljesen egyedülálló módon a bevételen felül, negyedévente fizikális befektetési nemesfémet ajándékozunk, ami garantáltan infláció követő és bármilyen élethelyzetben felhasználható.

Csak teljes határozottsággal várjuk a jelentkezést. Olyan partnert keresünk, aki most is és a későbbiekben is gyors, határozott, stabil döntéshozatalra képes. Az üzleti lehetőségek senkire sem szoktak várni 🙂

Szerződéskötés lehetséges Hatvanban a központunkban, vagy e-mail formájában.

A franchise jogdíj a szerződéskötéskor teljesítendő.

Nálunk már 5 fő is milliós profitot termel Neked, ezért nem mindegy, hogy döntesz.

Csatlakozz a 18 partnerünkhöz! Ne feledd, teljes pénzügyi garanciát vállalunk az üzleti modellünkre! Várunk a csapatunkba, hogy együtt fejlődhessünk! A franchise partner nem csak egy üzleti lehetőség, ez egy státusz is!

Jelentkezésedet kérünk küldd el a:

hr@erkicegcsoport.hu címre, tárgy mezőbe kérünk írd be: Franchise partner

 

 

 

Ingatlanértékesítőt keresünk

Sikeres ingatlanértékesítő szeretnél lenni?

Szeretnél stabilan, 500 ezer feletti jövedelmet?

Szeretnél olyan hálózatnál dolgozni, ahol megtanítanak mindenre, eladó ingatlanokat is adnak és vevőket is biztosítanak számodra?

A legjobb helyen jársz! Országos lefedettségű hálózat vagyunk és mindent megadunk, hogy sikeres lehess!

Neked csaupán autó, telefon szükséges és hatalmas munkakedv, a hátteret biztosítjuk.

Olyan háttértámogatást kapsz, amit csak az elit ingatlanosok szoktak.

Biztosítjuk:

betanítás,

mentorálás,

szakmai elismerések,

egyedi ingatlanos szoftver, hogy jobb lehess bárkitől,

biztosítjuk számodra az összes hirdetési felületet és azoknak a költségeit mi álljuk neked,

teljeskörű háttércsapatot biztosítunk (ilyet csak mi üzemeltetünk egyedül)

eladó ingatlanokat behozatalában is segítünk, valamint a fizetőképes vevők szűrésében is, hogy minél többet tudj keresni.

Végezheted fő, vagy mellékállásban is!

Ráadásul negyedévente mindenkit befektetési, fizikális nemesfémekkel (arany/ezüst) jutalmazunk, aki legalább a minimális tervet teljesíti. A nemesfém az egyetlen, ami teljesen infláció követő és bármilyen élethelyzetedben felhasználhatod.

Szerződéskötéskor az összes támogatást megkapod, a háttértámogatások egyszeri költsége mindössze bruttó 88.000 Ft.

Ez roppant kedvezményes, hiszen máshol 100.000 Ft felett van és semmilyen háttértámogatást nem kapsz 😊

Dönts, jelentkezz, profitálj!

Jelentkezésedet kérünk küldd el a:

hr@erkicegcsoport.hu címre, tárgy mezőbe kérünk írd be: Ingatlanértékesítő

Share

Erki Szilárd

Íratkozzon fel Hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*
Mely témák érdeklik?:*


Share
Share